دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵

اطلاعیه سایت

7492210797

دستور تهیه مربای به

ash47896545-mahboobtarin-ir

دستور تهیه مربای به

اینبار در مطلب زیر برای شما آموزش تهیه مربای به را تهیه کرده ایم ، مربای به یکی از پر طرفدارترین مربای خانگی هست . امیدواریم که آموزش زیر مفید واقع شود . شما هم با نظراتتون ما را  همراهی کنید .

مواد لازم :

به  ۴ عدد ( یک کیلوگرم )
 شکر ۱ الی ۱/۵ کیلو
 آب به میزان لازم
 عرق هل و دارجین یا گلاب به میزان لازم
 گردوی خرد شده  به میزان لازم

طرز تهیه :
به را تکه تکه کرده و برش های نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود . درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود وقتی کاملاً خوش رنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارجین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید . و حرارت را خاموش کنید.

مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .

ash47896545-mahboobtarin-ir (1)

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز