ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵
خانه » اسرار خانه داری » آموزش شیرینی پزی » آموزش پخت شیرینی گره ای ( تاتلو دویونلر )

اطلاعیه سایت

7492210797

آموزش پخت شیرینی گره ای ( تاتلو دویونلر )

fo2495_01

آموزش پخت شیرینی گره ای ( تاتلو دویونلر )

ما در مطلب زیر آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی گره ای ( تاتلو دویونلر ) را قرار داده ایم . امید واریم که مفید واقع شود .

تاتلی در زبان ترکی به معنی طعم دار و خوشمزه و دویونلر به معنی گره میشود پس تاتلی دویونلر می شود گره های خوشمزه .

مواد لازم :

 ماست  نصف پیمانه
 تخم مرغ  ۲ عدد
 بکینگ پودر  ۱ ق س
 نمک یک پنس
 روغن مایع  یک چهارم پیمانه
 آرد سفید  به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
وانیل شکری  نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م
 شربت بار  

طرز تهیه :
ماست ، نمک ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .

fo2496_01

تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

fo2497_01

سپس آرد اضافه کنید تا مقداری که به دست نچسبد .
یک ساعت خمیر شیرینی را استراحت بدهید.

fo2498_01

روی سطح کار آردپاشی کرده و با وردنه باز می کنیم.

fo2499_01

سپس نوارهایی به باریکی یک سانت و طول ۱۰ سانت می بریم.

fo2500_01

به شکل زیر گره می زنیم.

fo2501_01

fo2502_01

بعد در روغن داغ سرخش کنید.

fo2503_01

fo2504_01

بعد داخل شربت ولرم بنیدازید تا شیره داخل آن برود . زیاد زمان نمی برد. با کمی چشیدن هم می توانید به مقدار شیرینی و جذب آن پی ببرید.

fo2505_01

بعد از شربت درآورده و داخل آبکش قرار بدهید تا شربت اضافی آن گرفته شود.

fo2506_01

و در آخر کار شیرینی شما بصورت زیر میباشد ، امید واریم که با خوردن ان لذت ببرید . . .

fo2495_01

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز