امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵
خانه » اسرار خانه داری » نکات مهم آشپزی » ۱۶ نکته برای پختن لازانیا ی خوشمزه !!

اطلاعیه سایت

7492210797

۱۶ نکته برای پختن لازانیا ی خوشمزه !!

h5s4f5sf64sd564

۱۶ نکته برای پختن لازانیا ی خوشمزه

لازانیا یکی از پر طرفدار ترین غذاها در ایران است ، ولی پختن آن کمی سخت است ، ولی ما در مطلب زیر نکاتی کلیدی برای پختن لازانیای خوش طعم و خوشمزه و درجه یک ارایه کردیم …

۱ – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

۲ – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

۳ – پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

۴ – اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.

۵ – حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
۶ – روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

۷ – بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.

۸ – روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )

۹ – پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

۱۰ – وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.

۱۱ – در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.
۱۲ – قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

۱۳ – حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

۱۴ – وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

۱۵ – در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

تهیه و گرد آوری : پرتال جامع محبوب ترین
منبع : mamisite.com

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز