عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵
خانه » اسرار خانه داری » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه ماکارونی با سویا | پخت یک ماکارونی خوشمزه

اطلاعیه سایت

7492210797

طرز تهیه ماکارونی با سویا | پخت یک ماکارونی خوشمزه

طرز پخت ماکارونی با سویا

در این مطلب برای شما دوستان عزیز طرز تهیه ماکارونی با سویا که یکی از بهترین و خوشمزه ترین دستور های تهیه ماکارونی میباشد را قرار داده ایم. دوستان عزیز اگر دستور اختصاصی برای پخت دارید در قسمت نظرات قرار دهید تا دیگران هم استفاده کنند.

طرز تهیه ماکارونی با سویا | پخت یک ماکارونی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سویا

ماکارونی فرمییک بسته

پیازدرشت یک عدد

بزرگ سویا۲

/۱+۱ پیمانه فلفل

دلمه ای متوسط یک عدد

پودر آویشن دو ق.چروغ نبه اندازه

لازم زردچوبه یک ق.چ پر رب گوجه فرنگی

یک ق.س پرنمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه :

ابتداسویا را در آب گرم خیس کنید و یکی دو ق.س سرکه در آن بریزید و بعد از نیم ساعت در صافی ریخته و با دست خوب بفشارید تا آب سویا کاملاً گرفته شود . بعد داخل ماهی تانه و بدون روغن بریزید . و چند دقیقه بدون روغن روی حرارت هم بزنید تاآب باقی مانده در سویا تبخیر شود.حالا سویا را کناربگذارید تا بعد.

پیاز را ریز خرد کنید و باچند قاشق روغن تفت دهید تا نرم شود، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید وهمراه سویای آب گرفته به پیاز اضافه کنید وپنج شش دقیقه تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و حدود سه چهاردقیقه ی دیگر تفت دهید و سپس یک و نیم پیمانه آب درون آن ریخته و اجازه دهید با حرارت کم بپزد و به روغن بیفتد.

-در یک ظرف مناسب آب به اندازه لازم ریخته و با دوسه ق.غ خوری نمک ، روی حرارت بجوشانید،وقتی آب جوشید ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید تا ماکارونی بپزد .

حدوداًبرای پخت ماکارونی پنج الی ده دقیقه کافی است .

بعد از پخت ، ماکارونی را در صافی ریخته و دوسه لیوان آب روی آن بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود.

بعد داخل ظرفی که می خواهید ماکارونی را دم کنید ، کمی روغن ریخته و روی حرارت گذاشته تا گرم شود.

بعد ظرف رااز روی حرارت بردارید و یک تکه نان لواش ، به عنوان ته دیگ بگذارید .

بعد مخلوط سویا و ماکارونی آبکش شده را با هم مخلوط کنید و روی ته دیگ بریزید

و با دم کنی و شعله پخش کن حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.

وسپس میل کنید.

مطالب پیشنهادی سردبیر به شما :

دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی سرآشپز

آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص سر آشپز

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز