در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵
خانه » اسرار خانه داری » آموزش انواع غذاها » دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی سرآشپز

اطلاعیه سایت

7492210797

دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی سرآشپز

جوجه کباب,دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب در فر,جوجه کباب چوبی,جوجه کباب ماهیتابه ای,جوجه کباب شکری,جوجه کباب روی گاز,جوجه کباب تابه ای,جوجه کباب در فر برقی,جوجه کباب ماستی,جوجه کباب ترش,جوجه کباب لاری

دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی خوشمزه

برای تهیه یک جوجه کباب در خانه ، نیاز به یک دستورالعمل خوب دارید . از دستور پخت زیر استفاده کنید و نتیجه را در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

مواد لازم :
مرغ کامل کوچک = ۱ عدد
پیاز = ۲ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع = ۱ پیمانه
لیمو تازه = ۴ عدد
فلفل دلمه ای = ۱عدد
فلفل سیاه=۱ قاشق مرباخوری
فلفل پاپریکا = ۱ قاشق مربا خوری
نمک … به میزان لازم
زعفرا آب زده= ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر = ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:
۱- مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.
۲- تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید .
۳- لیمو ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید.
۴- فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و لا به لای مرغ ها بگذارید .
۵- فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا ، پودر سیر را نیز به مواد بیفزایید .
۶- در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض میکند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند میتوانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا جوجه را ساده بخوابانید)
۷- در ظرف را بسته و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود .
۸- قبل از به سیخ کشیدن مرغ ها کمی نمک به آن بیفزایید و جوجه ها را به سیخ بکشید .
۹- توجه کنید تکه های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه هایی که مرغ یک تکه اند را کنار هم بگذارید .
۱۰- مرغ ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.
۱۱- برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود .
۱۲- بعد از ۱۵ دقیقه که کبابها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب ها بدهید و کمی حرارت دهید . دو طرف کباب ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و در ظرف مناسبی سرو نمایید.
۱۳- اگر مقدار جوجه ها زیاد است در یک قابلمه نان بگذارید و جوجه های کباب شده را در قابلمه بریزید تا سرد نشوند و وقتی تمام جوجه ها کباب شد همه را با هم در ظرف مناسب سرو نمایید.
۱۴- میتوانید در سیخ جدا گوجه ها را به سیخ کشیده و بر روی منقل کباب کنید.
۱۵- میتوانید لابه لای جوجه ها گوجه ، پیاز و یا فلفل دلمه ای های رنگی را به سیخ زده کباب نمایید که زیبایی و رنگ خاص به مجموعه کباب شما میدهد.

جوجه کباب,دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب در فر,جوجه کباب چوبی,جوجه کباب ماهیتابه ای,جوجه کباب شکری,جوجه کباب روی گاز,جوجه کباب تابه ای,جوجه کباب در فر برقی,جوجه کباب ماستی,جوجه کباب ترش,جوجه کباب لاری

مطلب ویژه :

طرز تهیه ژله رنگین کمان

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز