پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵
خانه » اسرار خانه داری » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص سر آشپز

اطلاعیه سایت

7492210797

آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص سر آشپز

آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص سر آشپز,تهیه باقالی پلو,طرز تهیه ماهیچه,باقالی پلو مجلسی,ادویه مخصوص باقالی پلو,دستور پخت باقالی پلو,تزیین باقالی پلو

 

 

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

در این مطلب برای شما طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص را قرار داده ایم ، این دستور تهیه توسط یکی از سرآشپز های ایرانی نوشته شده است. امیدواریم که با این دستور تهیه بتوانید باقالی پلوی خوش طعم و خوش مزه تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه برای ۴ نفر :

برنج:                      ۴ پیمانه
باقالی سبز:             ۲ پیمانه
شبت خشک:           ۱۵۰ گرم
هل و دارچین :          به میزان لازم
زعفران دم کرده:        ۳ قاشق سوپخوری
کره حیوانی:             ۱۰۰ گرم
ماهیچه با استخوان:   یک و نیم کیلوگرم
پیاز بزرگ:                ۲ عدد
نمک و فلفل:            به میزان لازم
پودر گل سرخ :         به میزان لازم
زردچوبه :                به میزان لازم

طرز تهیه ماهیچه :

ابتدا درون زودپز کمی روغن می ریزیم. ماهیچه های پاک شده و شسته شده را درون آن ریخته و پیازی به شکل نگینی ریز می کنیم و اضافه می کنیم. حدود ۱/۲ قاشق غذاخوری زردچوبه می ریزیم و با حرارت متوسط به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه آن را تفت می دهیم.

در این مدت دائم به هم می زنیم تا آب پیاز کم کم به خورد ماهیچه برود و بوی گوشت گرفته شود. سپس آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا بپزد و آب آن به اندازه ی دلخواه باقی بماند. در آخر نمک را اضافه می کنیم.

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه :

ابتدا مقداری آب درون قابلمه ریخته وقتی به جوش آمد برنج خیس خورده را همراه نمک اضافه می کنیم. آب که دوباره به جوش آمد باقالی ها را اضافه می کنیم. برای سبز ماندن رنگ باقالی آب گردانی می کنیم. به این طریق که در ظرفی مقداری آب جوش آمد یک قاشق چایخوری جوش شیرین ریخته باقالی ها را کم کم درون آبکش پلاستیکی ریخته یک دقیقه درون آبجوش قرار می دهیم. سپس بلافاصله درون آب سرد یا زیر شیر آب سرد قرار می دهیم. آب آن که کشیده شد استفاده می کنیم.

فقط برنج را تست می کنیم هر وقت که آماده ی آبکش شدن شد آبکش می کنیم . درون قابلمه کمی روغن می ریزیم . سیب زمینی ها را حلقه می کنیم و در کف قابلمه می چینیم. یک قاشق روی آن زعفران دم کرده ریخته کمی از برنج ریخته و شبت می پاشیم. دارچین و هل و پودر گل سرخ و کمی روغن آب کرده لا به لای برنج می ریزیم.

در آخر کره را به قطعات نازک نازک خرد کرده روی سطح برنج می چینیم. نصف استکان آب جوش دور قابلمه ریخته و به مدت یک ربع دم می کنیم. سپس ماهیچه های آماده شده را می توانیم لای برنج موقع کشیدن در دیس قرار می دهیم یا به شکل جداگانه در کنار برنج سرو کنیم.

 

مطالب پیشنهادی سردبیر به شما :

دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی سرآشپز

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز